Veel gestelde vragen

Huurdersvereniging Wonen Zuid is de belangenbehartiger van de huurders van Wonen Zuid. Dit betekent dat wij ons inzetten voor de huurders en Wonen Zuid adviseren over alle belangrijke besluiten die zij neemt. Wij bewaken daarbij de belangen van de huurders.

Als een huurder gaat huren bij Wonen Zuid wordt de huurder gevraagd of hij/ zij ermee instemt om de contactgegevens door te geven aan de huurdersvereniging. Als de huurder daarmee instemt zal de huurdersorganisatie de huurder op de hoogte houden van haar activiteiten.

De huurdersvereniging zal de huurder dan uitnodigen om bijeenkomsten bij te wonen over bepaalde onderwerpen die voor de huurder van belang zijn.

Daarbij kan de huurder ook lid worden van de vereniging. Daarmee ontstaat het recht op inspraak, maar zeker zo belangrijk, ook een verzekering op ondersteuning in de relatie met Wonen Zuid. Huurders kunnen lid worden door dit formulier in te vullen. Let wel op: als de huurder geen lid is kan er ook geen ondersteuning worden gegeven.

Categorie: Over HWZ